Anlık Bildirim

Samsung : Günde 1 milyon mobil cihaz satıyoruz

Samsung : Günde 1 milyon mobil cihaz satıyoruz

Hem akıllı telefon hem de cep telefonu pazarında liderliğini sürdüren Samsung, satışlarını her geçen çeyrek biraz daha artırıyor. San Fransisco'da yapılan Samsung Geliştirici Konferansı'nda global satışlarla ilgili önemli bilgiler verildi.

Firmanın başkan yardımcısı David Eun, her gün 1 milyon mobil cihaz satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Bu kavrama akıllı telefon ve tablet modelleri dahil ediliyor. 

Samsung'un yılın üçüncü çeyreği itibariyle 85-88 milyon akıllı telefon satışı yaptığı tahmin ediliyor. Bundaki en büyük katkı ise Galaxy S4 cephesinden geliyor. Cihaz kısa süre önce 40 milyon satış barajını geçmişti. 

Eun'un açıklaması hesaba katıldığında Samsung'un son çeyrekte 6-15 milyon arasında tablet satışı yaptığı ortaya çıkıyor. Ancak Samsung'un çeyrek dönemlerde genelde 12-13 milyon civarında tablet satışı yaptığı biliniyor.

Samsung'un bundan sonraki adımı ise mobil cihazlarını birbirine bağlamak. Böylece cihazların birbiri ile iletişim kurabilmesi mümkün olacak. Samsung, içerik, hizmet, uygulama ve reklam açısından dünyanın en büyük platformlarından birisi olmayı umut ediyor. 


Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Samsung-selling-1-million-mobile-devices-daily_id48792 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1200 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim