Anlık Bildirim

Samsung, New York'ta yeni bir yapay zeka merkezi açtı

Samsung, New York'ta yeni bir yapay zeka merkezi açtı. Samsung'un dünya genelindeki altıncı yapay zeka merkezi Samsung Research Başkan Yardımcısı Daniel D. Lee tarafından yönetilecek.
Samsung, New York'ta yeni bir yapay zeka (AI) merkezi açtı. Böylelikle şirket Kore, ABD (Silikon Vadisi), İngiltere, Kanada ve Rusya'nın ardından yapay zeka çalışmalarının yürütüleceği altıncı tesisini açılmış oldu. Operasyonlara Samsung Research Başkan Yardımcısı Daniel D. Lee'nin liderlik edeceği yapay zeka merkezinde, özellikle robotik teknolojilere odaklanılacak.
Samsung Research başkanı Hyun-suk Kim konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İhtiyacımız olan şey, Samsung'un ürün ve hizmetlerinde yapay zekanın gücünü kullanarak insanların hayatlarını kolaylaştıran ve daha kullanışlı hale getiren yeni değerler yaratmaya odaklanmak. Bunu başarmamız için New York Yapay Zeka Merkezi de dahil olmak üzere Global Yapay Zeka Merkezlerimiz çok önemli bir rol oynamalıdır" dedi.

Hedef 2020'ye kadar 1.000 uzman istihdamı

New York'taki yapay zeka merkezi 7 Eylül tarihinde yaklaşık 100 kişinin katılım gösterdiği bir törenle açıldı. Samsung, yeni merkezin sağlayacağı iş imkanı konusunda bir rakam vermezken, gelişmiş yapay zeka araştırma kapasitesini 2020 yılına kadar 1.000 uzman istihdam edecek şekilde genişletmeyi planladığını duyurdu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim