Anlık Bildirim

Samsung, Note 8 satışlarını yükseltecek planı buldu

Samsung, iPhone 8 piyasaya sürülmeden önce, Galaxy Note 8'in satışlarını patlatacak stratejiyi belirledi. Şirket telefonun yanında ücretsiz promosyon ürünler verecek...
Geçen yıl yaşadığı Note 7 sıkıntılarının ardından bu yıl Samsung'un yaralarını sarması açısından oldukça önemli. Şirket önümüzdeki hafta içi tanıtacağı Note 8'in başarılı olabilmesi için gereken tüm çabayı fazlasıyla göstermeye kararlı görünüyor.
Samsung, Note 8 ile birlikte ortaya her açıdan mükemmele yakın bir telefon çıkaracak olsa da, Apple iPhone 8 ile aralarındaki rekabetin oldukça çetin geçeceğinin farkında. Dolayısı ile olaya, iPhone 8 piyasaya çıkmadan önce ne kadar fazla kişiyi Note 8 almaya ikna edersem o kadar iyi gözüyle bakıyor.

256GB microSD kart + kablosuz şarj cihazı veya 360 derece kamera

Ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass, Samsung'un Note 8 ön siparişi veren kişilere promosyon ürünler hediye edeceğini açıkladı. Buna göre ön siparişler 24 Ağustos'ta başlayacak ve sipariş veren herkese ücretsiz 256 GB microSD kartla birlikte kablosuz şarj cihazı veya 360 derece kamera arasında seçim yapma şansı tanınacak. Yani müşteriler şarj aleti ile kameranın ikisini birden tercih edemeyecekler.
Promosyon olarak verilecek olan ürünlerin piyasaya fiyatına baktığımızda son derece değerli olduklarını görüyoruz. Samsung'un 256 GB microSD kartı Amazon.com'da 150 dolar, Samsung Gear 360 kamera 180 dolardan satılıyor. 800 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak bir telefonun ön siparişinde verilecek olan bu promosyon ürünler, Samsung'un iPhone 8 ile rekabeti oldukça ciddiye aldığının açık bir göstergesi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7531 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim