Anlık Bildirim

Samsung Pay'e Paypal'la ödeme seçeneği eklendi

Apple'ın ardından Samsung da ödeme kanallarının arasına PayPal'ı eklediğini duyurdu. Kullanıcılar artık Samsung Pay'in kabul edildiği her yerde PayPal bakiyesiyle ödeme yapabilecekler.
Samsung Pay'in PayPal'la senkronize olması kullanıcıların bundan sonraki alışverişlerinde yeni bir ödeme yöntemine sahip olmalarını sağladı. İlk olarak ABD ve daha sonra diğer ülkelerde kullanıma sunulacak yenilik, Samsung'un dokunarak öde (tap-to-pay) platformunu, dijital cüzdan hizmetiyle birleştiriyor.
 
Kullanıcıların öncelikle PayPal hesaplarını Samsung Pay'e eklemeleri gerekecek. PayPal üzerindeki para ancak bu işlem yaptıktan sonra, satın alma işlemleri için kullanılabilir hale geliyor. Sonuç olarak Paypal bundan sonra uygulama içi, mağaza içi ve çevrimiçi satın alma işlemleri dahil olmak üzere Samsung Pay'in kabul edildiği her yerde bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilecek.
 
Samsung, Samsung Pay'ın piyasada en çok kabul gören mobil ödeme platformu olduğunu ve PayPal'ın eklenmesiyle kullanıcılara bir başka ödeme seçeneği sunulacağını söylüyor. 2017 yılının ilk çeyreğine göre PayPal'ın 203 milyondan fazla kayıtlı hesaba sahip olduğunu belirtelim.
 
Samsung ayrıca bir PayPal hizmeti olan Braintree ile daha fazla satıcının Samsung Pay'i kabul etmesini sağlayacak yeni bir ortaklık duyurusu yaptı. Hatırlayacağınız üzere Apple da kısa süre önce iTunes ve iOS cihazlarına PayPay ödeme seçeneğini eklemişti. Bugünkü Samsung haberi, birbirine rakip iki mobil ödeme platformunu eşit duruma getirse de gerçek kazananın hızlı bir şekilde yaygınlaşan PayPal olduğunu gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim