Anlık Bildirim

Samsung Tizen modelleri pazarlama problemleri ile karşılaşabilir


Samsung'un Tizen işletim sistemli bir Galaxy S3 varyantını deneme aşamasında olduğu, WiFi Birliği başvurusunda ortaya çıkmıştı ve gelecek yıl başlarında bu cihazı piyasada görmeye başlayacağımız yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

Ancak endüstri kaynakları, cihazın bazı pazarlama problemleri ile karşılaşabileceğini düşünüyor.

Tizen'in geliştirilmesi, cihaz üreticileri için alternatif bir mobil işletim sistemi ve bu açıdan firmaları cesaretlendiriyor. Ancak henüz piyasaya girmemiş olması ve tüketici tarafında fazla bilinmiyor olması nedeniyle, işletim sistemini standartlaştırma çalışmaları Intel ve Samsung için zor bir görev olacak.

Eğer Samsung, telefon pazarındaki hakim rolünü kullanarak Tizen tabanlı akıllı telefonların başarılı bir pazarlamasını yapabilirse, daha fazla oyuncunun ekosisteme katılmasını sağlayacak. Bu da Google'ın mobil işletim sistemi pazarındaki hakimiyetini zayıflatacak.

Ancak pazarlama başarısı yaklanamaması durumunda ise Tizen sadece bir kaç telefonda bulunan bir işletim sistemi olarak kalacak. 

2012 yılında hayata geçirilen Tizen Ortaklığı, Intel, Samsung, NEC, SK Telecom, NTT Docomo, Orange, NEC, Sprint, Panasonic ve Vodafone firmalarından üyeler barındırıyor. Beklentiler Intel işlemcili ve Tizen işletim sistemli bir Samsung akıllı telefonunun piyasaya çıkabileceği yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2498 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim