Anlık Bildirim

Samsung bu kez Ant-Man'in peşinde

Samsung ile Marvel arasındaki ortaklık giderek derinleşiyor. İddialar doğruysa daha pek çok Marvel kahramanını Samsung akıllı telefonlarında görebiliriz.
Bu yıl Marvel ile önemli bir ortaklık yapan Samsung ilk etapta Avengers : Age of Ultron filmi için futuristik konseptler geliştirmiş sonrasında da kullanıcılara yönelik şarj platformu, kılıf gibi aksesuarlar hazırlamıştı. Ayrıca bir de Iron Man temalı sınırlı sayıda Galaxy S6 Edge modeli üretilmişti. 

Son gelen bilgiler Samsung'un Ant-Man filmi için de benzer bir ortaklığa gittiğini gösteriyor. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve iyi bir hasılat elde eden Marvel'ın Ant-Man filmi, yakında kendisine özel bir Galaxy Edge Plus versiyonuna kavuşacak. Önceki versiyonda olduğu gibi arka kapakta Ant-Man çizimleri yer alırken, kasada da süper kahramana hakim olan renkler kullanılacak. 

Özel versiyonun arayüz, duvar kağıdı, tema, zil sesleri gibi içeriklerinde de Ant-Man izlerinin olması bekleniyor. Bunun haricinde donanım olarak orijinal modelden bir farkı olmayacak. Fiyat olarak ise yine 2500$ seviyelerini bulabilir. Önceki versiyon 1000 adet üretilmişti ve eBay üzerinde 10 000$ seviyelerini görebilmiştik. 

Bununla birlikte neden Ant-Man için yatırım yapıldığı bilinmiyor. Marvel için Ant-Man önemli bir noktada ancak ilk film geride kaldı ve önümüzdeki dönemde Captain America, Doctor Strange ve Thor filmleri var. Özel versiyonda bunlara öncelik tanınabilirdi. Ant-Man and The Wasp ise bunlardan daha sonra vizyona girecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3319 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim