Anlık Bildirim

Samsung, bu yıl 500 milyon mobil telefon satmayı hedefliyor

Samsung, bu yıl 500 milyon mobil telefon satmayı hedefliyor

Geçen yılı hem mobil telefon hem de akıllı telefon segmentinde liderlikle geride bırakan Samsung, yeni ürünlerine oluşan büyük tüketici ilgisi nedeniyle satış hedeflerini de yukarı çekmiş durumda.

Tedarik zincirindeki kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung, bu yıl için mobil telefon satışı hedefini 500 milyona çıkardı. Firma geçen yıl 420 milyon mobil telefon sevk etmişti ve artış hedefi yaklaşık yüzde 20 oldu.

Samsung kesin satış rakamlarına raporlarında yer vermediği için tedarik zincirindeki firmaların sevkiyat rakamları ile bazı tahminler yapılıyor. Samsung'a panel tedariği sağlayan firmalardan birisi olan Çinli BOE'nin, giriş ve orta seviye cihazlara yönelik olarak ayda 10 milyon panel sevkiyatı yapacağı tahmininde bulunduğu bildiriliyor. Bu da yıllık olarak alt segment cihazlar için sadece bir tedarikçiden 120 milyon panel tedariği anlamına geliyor. Ayrıca Galaxy S4 için de Samsung'un 100 milyon satış hedefi olduğu dile getirilmişti.

Samsung amiral gemi modelleri için kendi üretimi AMOLED ekran kullanırken, diğer üst seviye modeller için Sharp ve LG'den panel tedariği yapıyor. Giriş ve orta seviye cihazlar için ise Tianma Micro-electronics, Chunghwa Picture Tubes ve AU Optronics firmaları panel üretiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1206 kez okundu.
7 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung mobile
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim