Anlık Bildirim

Samsung müzik festivallerinde işe yarayacak Galaxy S6 püf noktalarını anlatıyor

Yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 serisinin tanıtımlarına devam eden Samsung, bu kez müzik festivallerinde kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak pratik özelliklere değiniyor. 

Yaz dönemine girmemiz ile birlikte festival sezonu da açıldı. Dünyanın dört bir yanında sayısız müzik festivali tertipleniyor. Samsung, bu yaz müzik festivallerine katılacak olan Galaxy S6 kullanıcılarına rehberlik etmek için bazı ipuçlarını paylaştı.

Bunlardan ilki S Planlayıcı. Festival öncesinde kurulacak hatırlatmalar  favori gruplarınız ya da sanatçılarınızın sahne şovlarını kaçırma ihtimalinizi ortadan kaldırabiliyor. Festival esnasında Home tuşuna iki kere basarak hızlıca kamerayı başlatabilir ve kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca geniş açılı özçekim modu ile tüm arkadaşlarınızı kadraj içine alacak şekilde kareler yakalayabilirsiniz. 

Galaxy S6'nın ultra güç tasarrufu modu, cihazınızın %37 şarj ömrüyle iki gün dayanmasına ve son yüzde 10'luk şarjı festivalin final performanslarına kadar kullanabilmenize imkan tanıyabilir. Bu modda cihazın ekranı siyah-beyaz, kullanılan uygulamalar ise sınırlı sayıda oluyor ancak cihazınızın temel fonksiyonlarını kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Galaxy S6  ses ayarlarıyla, ses deneyimini kişiselleştirmeniz de mümkün. Kulaklık bağlıyken tercihinize göre kişisel ses ayarı yapabildiğiniz Adapt Sound, zengin surround ses efekti yaratan SoundAlive+, yumuşak tınılar için Lambalı Amfi bunlardan bazıları.

Gece saatlerinde ise ekstra ışık için uygulama indirmeye gerek kalmadan cihazınızın bildirim paneli üzerinde bunlunan hızlı ayar tuşları arasındaki fener ikonuna tıklayarak flaş ışığını kullanabiliyorsunuz. 

Son olarak festivalde cihazınızın kaybolması durumunda bulmak için konum belirleme ve başkalarının telefonunuzu aktif hale getirmesini engelleyen Telefonumu Bul özelliğini kullanabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim