Anlık Bildirim

Samsung pazar payını geri kazanmak için giriş-orta seviyeye odaklanabilir

 
Samsung pazar payını geri kazanmak için giriş-orta seviyeye odaklanabilir
Kısa bir süre önce 2014 akıllı telefon satışları analizinde Samsung'un hala lider konumda olsa da pazar payını kaybetmeye başladığını sizlerle paylaşmıştık. Satışlarda yükseliş devam etse de diğer üreticilerin yükselişinin daha hızlı olması Kore'li elektronik devinin pazar payı kaybetmesine yol açmıştı. Ancak iddialara göre bunun önüne geçmek isteyen Samsung giriş-orta seviye modellere daha fazla odaklanacak.

MWC 2015 etkinliğinde üst seviye telefonlarını tanıtmasının ardından S6 ve S6 Edge için operatörlerin büyük ilgi gösterdiği de bir süredir iddia ediliyor. Bu durumda üst seviyede Galaxy S5'in ardından tekrar dik bir çıkışa geçebilecek Samsung bu durumda da pazar payını kaybetme riskini göze almamak için giriş-orta seviye modellere de odaklanabilir.

Kore kaynaklı haberde Samsung'un Galaxy A, Galaxy E, Galaxy J ve Galaxy  Z serilerine yeni modeller çıkartmaya devam etmesi şirketin bu isteğine kaynak olarak gösteriliyor.Özellikle Çin ve Hindistan gibi pazarlarda yerli üreticiler Samsung'a karşı yükselmeye başlarken Samsung'un diğer üreticilerin izlediği uygun fiyat politikasına daha fazla ayak uydurabileceği konuşuluyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim