Anlık Bildirim

Samsung pembe renkli bir akıllı telefon hazırlığında

Son dönemde akıllı telefon tanıtımlarına hız veren Samsung, şimdi yeni bir model daha hazırlıyor. Pembe renk seçeneği ile bayanları hedefleyen bu modelin henüz bilgileri net değil.

Galaxy Note 7 faciasının izlerini silebilmek için yoğun mesaiye başlayan Samsung, yılın ikinci yarısı için ortaya çıkan boşluğu doldurmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Galaxy S7 modelinin mercan mavisi versiyonunu piyasaya süren firma, şimdi pembe renkli bir akıllı telefon hazırlığında.

Gizemli Bir Tanıtım

Yeni akıllı telefonun Galaxy S7 versiyonu mu olacağı veya farklı bir modelin mi bizi beklediği soruları şimdilik cevapsız. Genelde Samsung yeni renk seçeneklerini doğrudan tanıtıyor ve bu tarz gizemli ipuçlarına pek girmiyor. Bu nedenle pembe renkli telefonun yeni bir model olması ihtimali güçleniyor.

Yine de Galaxy S7 modelinin pembe renk seçeneği ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Firmanın elinde tek amiral gemisi Galaxy S7 duruyor ve Galaxy S8 gelene kadar en iyi şekilde kullanmak zorunda. Bu bakımdan pembe seçenek olmasa bile önümüzdeki haftalarda dikkat çekici bir renk seçeneği daha eklenebilir.

Pembe renkli yeni akıllı telefon için bugün işaret edilmiş ancak henüz herhangi bir gelişme yok. Çinli sosyal ağ Weibo’dan paylaşım yapıldığı için yeni model muhtemelen ilk etapta Çin pazarı için duyurulacak. Gelişmeleri anında size bildiriyor olacağız. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3231 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung pink phone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim