Anlık Bildirim

Samsung’un 2700$’lık kapaklı telefonu duyuruldu

Çin’de kendine özel bir yeri olan Samsung W serisi yenilendi. Her yıl olduğu gibi ünlü isimlerin katıldığı basın afişleriyle Samsung W2019 duyuruldu. Samsung W2019 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Özellikle Asya kıtasında kapaklı telefonlara olan ilgi üreticileri de fazlasıyla memnun ediyor. Bu sınıfın lideri konumundaki Samsung da amiral gemi modellerle hakimiyetini korumaya çalışıyor. W2019 bu sınıftaki en güçlü ve en pahalı telefon oldu.

Samsung W2019 özellikleri ve fiyatı

Telefonda iki adet 4.2 inçlik Super AMOLED dokunmatik ekran bulunuyor. İç ve dış kapaktaki bu ekranların çözünürlüğü Full HD seviyesinde. Standart bir yapı kullanıldığı için kavisli veya ince çerçeve tasarımını bu telefonda göremiyoruz.

Dış kapak çizilmelere karşı Gorilla Glass ile korunurken iç kısımda ise yön tuşları ve numerik tuşlar yer alıyor. Geleneksel tasarımı bozmamak adına Samsung parmak izi okuyucusunu yan kısma almış.

Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alan telefonda 6GB RAM ve 128GB/256GB artırılabilir depolama seçenekleri sunulmuş. Boyut küçük olduğu için batarya da 3070mAh kapasiteli. Kapak kapandığında kalınlık 17.3mm oluyor.

Kamera tarafında telefon oldukça başarılı. Galaxy serilerinden gelen 12MP+12MP çözünürlüğündeki çift ana kamera; OIS, 2x optik yakınlaştırma, dinamik diyafram aralığı, Full HD 960fps ve 4K 60fps özellikleri sunuyor.

Telefonda dikkat çeken diğer bir nokta ise 3.5mm kulaklık girişinin olmaması. Samsung’un gelecek yıl amiral gemilerinden 3.5mm girişini kaldıracağı dile getiriliyordu. Bu ilk adımı oldu. Telefonda Bixby için atanmış bir tuş da yer alıyor.

Samsung W2019 biraz lüks bir telefon olduğu için 7/24 özel müşteri hizmetleri, belirli aralıklarla yazılım güncellemesi, dezenfekte hizmeti gibi avantajlar sunuluyor. Çin’de satışa sürülecek olan telefonun başlangıç fiyatı 2730$ civarında.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17694 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung w2019 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim