Anlık Bildirim

Samsung'un ekrana gömülü kamerasıyla ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya başladı

Bugüne kadar çentikli ekran tasarımına mesafeli duran Samsung'un, ekrana gömülü kamera geliştirdiğini duyurmuştuk. Ortaya çıkan sızıntılar konuyla ilgili yeni detaylar sunuyor.
Neredeyse bütün akıllı telefon üreticilerinin çentikli ekran tasarımına geçmesine karşın, Güney Koreli Samsung şimdiye kadar böyle bir cihaz satışa sunmadı. Gelen haberler şirketin çentik konusunda bambaşka bir boyut getireceği yönündeydi ve sızıntılar da onu gösteriyor.

İlk olarak Galaxy A8s'de kullanılabilir

Sızıntıları ile ünlü Slashleaks sitesinde yayınlanan bir Galaxy A8s ekran koruyucusu, Samsung'un ekrana gömülü kamera tasarımına bir örnek teşkil ediyor. Fotoğrafta da görebileceğiniz üzere ekranın üst kısmında sadece kameranın yer alacağı bir delik yer alıyor. Enteresan bir şekilde ön kamera modülünün yanında, sensörler için ayrılmış herhangi bir alan da görünmüyor.
Gelen haberler Samsung'un ekrana gömülü kamera tasarımını Galaxy A8s modelinde test edeceği ve yaklaşan amiral gemisi Galaxy S10'da da kullanacağı yönünde. Ayrıca bu modellerde parmak izi sensörünün de ekrana yerleştirileceği belirtiliyor. Samsung ekrana gömülü kamera teknolojisini eğer piyasaya sürülecek yeni telefonlarında kullanılabilirse, önümüzdeki süreçte çentiğe elveda diyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19359 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim