Anlık Bildirim

Samsung yeni telefonu Galaxy Neo'yu Güney Kore'de satışa sunuyor

Samsung ilk detaylarını bir süre önce verdiğimiz Android işletim sistemli yeni telefonu Galaxy Neo'yu, anavatanı Güney Kore'de lanse etti. Galaxy ailesinin yeni üyesi, 3.5 inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 800MHz hızında işlemciye sahip olan ve Android 2.2 işletim sistemiyle donatılan 121.8 gram ağırlığındaki telefon, kablosuz iletişim için 802.11n WiFi desteği ile birlikte Bluetooth 3.0 teknolojisini de destek sunuyor.

3 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya ek olarak görüntülü konuşma için ön kameraya da sahip olan Galaxy Neo, aynı zamanda DiVX desteği de sunuyor. Uzakdoğu pazarı için hazırlanan pek çok telefonda olduğu gibi T-DMB televizyon alıcısına da sahip olan Galaxy Neo, 32GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. Gücünü 1500 mAh kapasiteli pilden alan ve 390 dakikaya kadar konuşma süresi sunan Galaxy Neo, Siyah ve Beyaz olmak üzere çift renk seçeneği ile sunuluyor.

Şu an için sadece Güney Kore'de sunulacak olan Galaxy Neo, form faktörü ve özellikleri dikkate alındığında farklı pazarlara da giriş yapacak gibi görünüyor.

Samsung yeni telefonu Galaxy Neo'yu Güney Kore'de satışa sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim