Anlık Bildirim

Samsung yetkilileri diz çökerek özür diledi

Galaxy Note 7 ile 2016 yılının en büyük skandallarından birine imza atan Samsung’un Çinli yetkilileri, katıldıkları bir organizasyonda sahnede diz çökerek müşterilerinden özür dilediler.
Samsung yetkilileri diz çökerek özür diledi
 
Bataryada yaşanan probleme bağlı olarak meydana gelen patlamalarla Galaxy Note 7'yi tüm dünyada geri çağıran ve iade/değişim programı başlatan Samsung, şüphesiz teknoloji dünyasının en büyük krizlerinden birisinin başrol oyuncusu oldu.
Hatırlayacağınız gibi milyarlarca dolar zararın yanı sıra kullanıcıların gözünde büyük bir imaj kaybı yaşayan Güney Koreli şirketin bir numaralı ismi Dong-jin Koh, meydana gelen olaydan ötürü basın mensuplarının karşısında özür dilemişti. Bu kez teknoloji devinin Çinli yetkilileri, bayi sahipleri ve kullanıcıların da yer aldığı bir organizasyonda sahnede herkesin önünde diz çöktüler ve Galaxy Note 7'den dolayı özür dileyerek yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler.
Her ne kadar tüm üst düzey çalışanlar sahnede diz çökse de bu hareket yoğun eleştirileri beraberinde getirdi. Zira kullanıcılar Samsung’un Çin’in gelenekleri arasında yer alan, saygı göstergesi olarak nitelendirilen kültürel diz çökme hareketinin kendilerini affettirebilmek için kötüye kullanıldığı, yani suistimal edildiği görüşündeler. Akıllı telefon pazarında önemli bir gerileme yaşayan Samsung’un gelecek nesil cihazlarında yapacağı kampanyalarla kötü günleri unutturması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16134 kez okundu.
41 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim