Anlık Bildirim

Samsung'dan Batman v Superman filmine özel Galaxy S7 Edge

Geçtiğimiz yıllarda süper kahraman filmlerine özel modeller çıkaran Samsung bu yıl Batman vs Superman filmi için aynı hazırlığa girmiş durumda. Galaxy S7 Edge modelini özel tema seçenekleri sunulacak.
Samsung'dan Batman v Superman filmine özel Galaxy S7 Edge
 
(Görsel Temsilidir) 
Güney Koreli üretici Samsung yeni amiral gemisi serisi ile birlikte hızlı bir çıkış yapmak için hazırlanıyor. Performans konusunda oldukça iddialı olarak Galaxy S7 ailesi bunun yanında bazı yenilikler ve ön siparişte Gear VR hediyesi ile birlikte sunulacak. Tüm bu paket kullanıcıları etkilemek için yeterli olmazsa şirketin son silahı ise Batman vs Superman filmine özel Galaxy S7 Edge modeli.

Süper kahraman filmlerine özel temaya sahip akıllı telefonları Samsung cephesinde daha önce de görmüştük. S6 Edge için Iron Man tasarımı yapan şirket bu modeli Asya bölgesinde kısıtlı bir pazarda satışa sunmuştu. Batman v Superman filmi ise şu an için dünya genelinde çok daha fazla potansiyele sahip gibi görünüyor. Filmin büyük bütçesi ve reklam çalışmaları şimdiden bir çok kişiyi beklenti içine sokmuş durumda.

Koreli Blogger'ın verdiği bilgilere göre Batman v Superman'a özel Galaxy S7 Edge modelinin çıkış tarihi standart modelin çıkışıyla aynı tarihe denk getirilebilir, ya da temalı modeller Mart sonu veya Nisan başında raflarda olabilir. Bilindiği üzere Film de 25 Mart tarihinde ülkemizde dahil olmak üzere bir çok yerde vizyona girecek, bu durumda Batman ve Superman'lı modeller de en kötü ihtimalle filmle birlikte satışa çıkacak gibi görünüyor.

Hatırlatmak gerekirse Galaxy S7 Edge modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.5 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3600mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, 32GB/64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim