Anlık Bildirim

Samsung'dan uygun fiyatlı ve Super AMOLED ekranlı model : Galaxy M Style


2011 yılını 10 milyondan fazla Galaxy SII ve 2 milyondan fazla Galaxy Note akıllı telefon satışı ile kapatan Samsung, 2012 yılında Galaxy Ace Plus ile başlattığı rüzgarı yeni bir Android modeliyle devam ettiriyor.

Samsung'un tanıttığı yeni modelin adı Galaxy M Style. Genelde üst seviye cihazları için tercih ettiği Super AMOLED ekran teknolojisini bu kez daha uygun fiyatla tüketiciye sunmak isteyen Samsung, Galaxy M Style modelinde ARM Cortex-A8 mimarisini temel alan tek çekirdekli 1GHz hızında işlemciye yer vermiş.

4 inç boyutundaki Super AMOLED ekran, 3MP çözünürlüğünde arka kamera, 10mm incelik, 4GB depolama kapasitesi, TouchWiz kullanıcı arayüzü, DBM-T televizyon alıcısı, metalik kasa, Bluetooth 3.0, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi Galaxy M Style modelinin özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung'un yeni isimlendirme politikasına göre M harfi, uygun fiyatlı üst seviye akıllı telefon modellerini tanımlıyor. Güney Kore'de 3 farklı renkte resmi olarak satışa sunulan cihazın fiyatı 500$ civarında. Modelin uluslararası pazara çıkıp çıkmayacağı konusunda açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9583 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, super amoled
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim