Anlık Bildirim

Samsung'tan Note 5'e Note 7 yazılımı

Samsung, Galaxy Note 5'e Galaxy Note 7 yazılımını getiriyor. Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Galaxy Note 5, Galaxy Note 7'nin önemli özelliklerine kavuşuyor.
 
 Samsung'un geçtiğimiz seneki Galaxy Note serisi modeli Note 5'e üretimi durdurulan Galaxy Note 7'nin özelliklerini ekleyen bir güncelleme yayınlandı.

Note 5'e Note 7 yazılım güncellemesi 

 Samsung, anavatanı Kore'de Korea Telecom modeli Galaxy Note 5'e Galaxy Note 7'nin yazılımsal özelliklerini getiren bir güncelleme yayınladı. Android'in yeni sürümü Nougat'ı getirmese de güncelleme, kullanıcıları memnun etmişe benziyor.
Samsung'un Galaxy Grand Prime 2016 modeliyle birlikte geçtiği Grace UX arayüzü Android 6.0.1 tabanlıydı ve Geniş Özçekim, Ultra Güç Tasarruf Modu, Smart Manager, Mavi Işık Filtresi ve Oyun Araçları gibi özellikleri getirmişti. Önceki TouchWiz arayüzüne göre çok daha akıcı çalışan ve yeni animasyonlara kavuşan arayüz daha sade olma yolunda ilerliyor.
 KKU2CPI1 kodlu güncelleme Korea Telecom modeli Galaxy Note 5 için yayınlanmış durumda. Önümüzdeki haftalarda dünya genelindeki tüm modeller için Note 7'nin yazılımsal özelliklerini getirecek güncellemenin yayınlanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13948 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim