Anlık Bildirim

Samsung'un ilk Tizen cihazı 720p ekrana sahip olabilir

Samsung'un ilk Tizen cihazı 720p ekrana sahip olabilir

Samsung'un Nokia'dan boşalan koltuğu devralarak Tizen adı altında devam ettirmeye başladığı MeeGo açık kaynak mobil işletim sistemi projesinde hayranları sevindirecek haberler gelmeye devam ediyor.

Samsung'un projeden çekildiğine dair iddialar hayranlarını üzse de firma projeye güçlü desteğinin devam edeceğini açıklamış, ardından Ekim-Kasım döneminde ilk Tizen cihazının piyasada olacağı bilgisi gündeme gelmişti. Samsung'un bu yeni Tizen modeli ile ilgili ayrıntılar netleşmeye devam ediyor.

SM-Z9005 model numarasına sahip olan ilk Tizen modeli geçen hafta log kayıtlarında görülmeye başlanmıştı. Bu kez model kullanıcı takip profili - UAProf kodlarında da ortaya çıktı.

Modelin Galaxy S3 ile hemen hemen aynı donanıma sahip olacağı belirtiliyor. 720p çözünürlükte ekran bunlardan birisi. Ancak 4G LTE desteği sunacağı için 3G versiyonunda Exynos işlemci, diğer versiyonda Snapdragon çözümü kullanılacak. Modelin satış ismi ise henüz bilinmiyor.

Bunun haricinde herhangi bir detay bilinmezken, IFA 2013 fuarı sonrasında Samsung'un Tizen yol haritasının da netleşmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim