Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Galaxy modeli kırılmaz ekranla gelebilir


Samsung'un yıl içerisinde piyasaya sürdüğü Galaxy S3 modeli, satış rekorları kırmış ve 3. çeyreğin en çok satan akıllı telefon modeli olmuştu. Gelecek yıl için tanıtılması beklenen yeni Galaxy amiral gemisi için ise bugüne kadar pek çok iddia ortaya atıldı.

4.99 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Cortex-A15 tabanlı 4 çekirdekli Exynos 5450 işlemci, 13MP çözünürlükte kamera gibi iddiaların yanında bu kez kırılmaz ekran iddiaları gündeme geldi.

Reuters'in verdiği habere göre, Samsung'un Project J olarak üzerinde çalıştığı yeni nesil Galaxy S amiral gemisi, kırılmaz bir ekrana sahip olacak.

Analiz uzmanları Samsung'un kırılmaz plastik alt katman için hazırlıklarını sürdürdüğü ve hacimli üretime geçmesinden sonra Nisan ayı civarında üst seviye bir ürünle kendisini göstereceğini belirtiyor. Samsung'un yeni nesil Galaxy amiral gemisinin çıkışı için çalışmalarını hızlandırdığına dair somut işaretler bulunuyor.

Önemli analiz uzmanlarından olan Stanford Bernstein ise, Smasung'un kırılmaz ekranlar konusunda öncü firmalardan birisi olduğunu, ya Galaxy S4 ya da Galaxy S5 modelinde kırılmaz, esnek ve bükülebilir ekranların yer alacağını savunuyor.

Diğer bir tahmin de 4. çeyrek sonunda Samsung'un 22.5 milyon Galaxy S3 ve Galaxy Note II modeli satacağı yönünde.

Samsung'un yeni nesil Galaxy amiral gemisinde tüketicilere neler sunacağı konusunda resmi bilgiler yok. Ancak lansman tarihi yaklaştıkça iddialar da artacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1876 kez okundu.
54 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim