Anlık Bildirim

Gear serisi giyilebilir cihazları çok beğenilen Samsung’un bu yıl her iki kategoriden bir harman yapacağı ve tek bir giyilebilir model çıkaracağı gündeme gelmişti. Görülen o ki firma yakın zamanda ynei akıllı saatinin duyurusunu yapacak.

ABD Federal İletişim Komisyonu’nda onay başvurusu ortaya çıkan yeni akıllı saat Gear Sport adını taşıyor. Yine dairesel bir tasarıma sahip olduğu görülen cihazın Bluetooth ve WiFi bağlantıları mevcut. Bunun haricinde herhangi bir bilgi mevcut değil.

İkisinin karışımı

Firmanın geliştiriciler ile yaptığı bir ankette paylaşılan bilgilere göre yeni giyilebilir cihaz Gear S3ve Gear Fit 2 modellerinin en iyi yönlerini alacak. Daha küçük bir gövdeye sahip olacak cihazın kayışları da daha ince olacak. Ayrıca cihaz suya karşı da dayanıklılık sunacak.

Yazılım tarafında ise arayüzün elden geçirileceği ifade ediliyor. Widget’lar tek bir bakış ile kullanıcıya gerekli bilgileri sunabilecek. Uzun süre hareketsiz kalan kullanıcı uyarılacak veya uzun süreli sürüş algılandığında mola vermesi istenecek.

Samsung’un yeni bakış açısı aslında daralan pazara yönelik bir hamle olabilir. Hem akıllı saat hem de fitness saati ile yoluna devam eden firma muhtemelen daha fazla kaynak harcamak istemiyor. Fitness ağırlıklı bir Gear S akıllı saati ile iki sınıfı bir araya getirmiş olacak. Böylece her iki sınıfa yönelik bir ürün ile satışlar da artmış olacak.

Sertifika onaylarına başvurduğu için Gear Sport modeli çok yakında piyasada olacak demektir. Muhtemelen 23 Ağustos tarihinde Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtılabilir.  Diğer türlü Eylül başındaki IFA 2017 teknoloji fuarında da bir hareketlilik olabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim