Anlık Bildirim

Samsung'un yol haritasında S7250 Wave M ile i8350 Omnia W olabilir

Yaklaşık bir hafta önce Litvanya merkezli perakendeci Mobili linija, Samsung'un 11 yeni mobil cihaz üzerinde çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. 11 yeni mobil cihazın, 7'sini Android işletim sistemli, 2'sini ise Bada mobil platformlu akıllı telefonlar oluştururken, arada 2 tane de Androidli tablet bilgisayar göze çarpıyordu. Ancak hemen ertesi gün Samsung yetkilileri yaşanan bu gelişmeler üzerine Mobili linija'nın verdiği bilgilerin tutarlı olmadığının altını çizerek iddiaları reddetmişti.
Şimdi de Mobili linija tarafından yayınlanan Samsung'un yol haritası iki farklı akıllı telefon eklenmiş şekilde yeniden karşımıza çıktı: S7250 Wave M ve i8350 Omnia W.
S7250 Wave M'nin Bada 2.0 mobil platformunu kullanması, 3.5-inç boyutunda ve 480 x 320 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekranla, Bluetooth 3.0 bağlantısıyla ve NFC desteğiyle gelmesi bekleniyor.
i8350 Omnia W ise Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone Mango desteğini arkasına alıyor. 1 GHz işlemci, 5 megapiksel kamera, 3.7-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, Bluetooth, Wi-Fi ve GPS gibi niteliklerden söz edilmekte. Samsung yetkililerinin yeniden açıklama yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu.
Samsung'un 11 yeni mobil cihazıyla ilgili haberimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
Samsung'un akıllı telefonlarındaki isimlendirme stratejisini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim