Anlık Bildirim

SanDisk 400 GB kapasiteli dünyanın en hızlı microSD kartını duyurdu

Flaş bellek üreticisi SanDisk, MWC 2018'de dünyanın en hızlı microSD kartını duyurdu. Kapasitesi 400 GB olan microSD'nin tüm teknik detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Yaklaşık 3 yıl önce Western Digital tarafından 16 milyar dolara satın alınan Sandisk, yeni microSD kartını MWC 2018'de duyurdu. Dünyanın en hızlı microSD kartı ünvanına sahip SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kart, 400 GB depolama alanı sunuyor.

400 GB SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kartın fiyatı ne olacak?

Üst seviye Android akıllı telefonlar, aksiyon kameraları ve Drone'lar için tasarlanan microSD kart, 4K Ultra HD video çekimleri için son derece hızlı aktarım imkanı sunuyor. 160 MB/s'lik okuma hızına sahip microSD şu an piyasadaki kartlardan %50 daha hızlı bir performansa sahip. 90 MB/s yazma hızı ile 4K video görüntüleme, aktarma ve kaydetme için oldukça ideal olan kart, uygulamaları son derece hızlı yükleyen ve çalıştıran A2 sınıfına dahil. 
Şirket yeni microSD ile açık hava maceralarının, hafta sonu gezilerinin veya spor müsabakalarının kare atlamadan kaydedilebileceğini belirtiyor. Darbeye, suya ve X-ray ışınlarına karşı dayanıklı olan kart, -25°C - 85°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor. Gelelim en merak edilen konuya. 400 GB SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kartın fiyatı ise 299 dolar olarak belirlendi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim