Anlık Bildirim

Sızdırılan iPhone 5se şemaları, tanıdık bir tasarıma işaret ediyor

Apple'ın 4 inçlik yeni iPhone modeli ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Cihazın, iPhone 6 ve sonrasında yer verilen tasarım anlayışını aynen benimseyeceği konuşuluyor.

Apple'ın artık geleneksel hale gelmeye başlayan Bahar etkinliğinde, bu yıl iki önemli lansman bekleniyor. Bir tanesi yeni bir iPad modeli ile ilgiliyken, diğeri de iPhone 5se modeli ile ilgili. iPhone 5se ile ilgili farklı sızıntılar gündeme geliyor ve bizi tanıdık bir tasarıma götürüyor.

Yeni sızıdırılan şemalarda, iPhone 5se modelinin iPhone 6 ile başlayan ve iPhone 6S ile devam eden tasarım çizgilerine sahip olduğu görülüyor. Farklı olarak daha önce yuvarlak bir şekilde gördüğümüz çift tonlu flaş biriminin, yeni şemalarda bar şeklindeki tasarıma döndüğü dikkat çekiyor.


iPhone 5se'nin mevcut modern tasarımı benimseyeceği bir süredir dile getiriliyor. 4 inçlik ekrana sahip olacak iPhone 5se modelinde, Apple A9 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Düşük çözünürlük sayesinde, iPhone ailesinin hali hazırdaki en güçlü üyesi iPhone 5se olacak gibi duruyor. Elbette Apple A10 yonga setli iPhone 7 serisi ile birlikte bu durum değişebilir.

Cihazda ayrıca Touch ID, Apple Pay gibi önemli özellikler yerini koruyacak ancak 3D Touch teknolojisine yer verilmeyecek. Görsellerden, boyutların 123.9mm x 58.7mm x 7.6mm olarak belirlendiği anlaşılıyor. Apple'ın bu yıl 20-30 milyon civarında iPhone 5se satışı yapabileceği ifade ediliyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5262 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 5se ve
2 etiket daha iphone 6 iphone 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim