Anlık Bildirim

Sızıntıların kurbanı bu kez Samsung Galaxy J7 (2016)

Kısa bir süre önce Samsung Galaxy J5 (2016) modelinin sızıntılarını sizlerle paylaşmıştık. Aynı kaynak bu kez J7 (2016) modeline ait sızıntıları paylaştı.Cihazlar büyük ölçüde donanımlarıyla ayrışıyor
Hafta içinde Samsung Galaxy J5 (2016)'ya ait olduğu iddia edilen görüntüleri ve olası teknik özellikleri sizlerle paylaşmıştık. Üzerinden çok geçmeden bu kez serinin bir diğer telefonu Samsung Galaxy J7 (2016) kendini gösterdi. Tasarım konusunda kardeşiyle büyük ölçüde benzerlik gösteren akıllı telefon donanım kısmında ayrışmayı başarıyor.
Galaxy J7 (2016) modelinde, J5'deki tasarımın 5.5 inç boyutuna uyarlandığını görüyoruz. Tasarımın büyük ekranla da şık göründüğünüz söyleyebiliriz, bunun yanı sıra metal çerçeveler de unutulmamış. 5.5 inçlik AMOLED ekranın Full HD çözünürlük sunması bekleniyor, çipset konusunda ise Snapdragon 615 veya Exynos 7870 öne çıkan tahminler. Her iki durumda da J7 (2016)'da sekiz çekirdekli işlemci göreceğiz gibi.
Sistem belleğinin 3 GB ve depolama biriminin ise 16 GB olması bekleniyor. Micro SD kart desteği ile birlikte depolama konusunda kullanıcılara esneklik sağlanacak. Arka kısımda 13 MP ve ön kısımda da 5 MP kamera beklenen diğer özellikler. Akıllı telefonun fiyatı, kasa boyutu, pil kapasitesi ve hangi Android sürümüyle birlikte geleceği henüz bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7137 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy j7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim