Anlık Bildirim

Slack'e interaktif ekran paylaşım özelliği geliyor

Takım çalışmaları için mesajlaşma servisi Slack'in ekran paylaşım özelliğine etkileşim yetenekleri eklenecek. Bu sayede ekip arkadaşları fareyi kontrol edebilecek veya ekrana çizim yapabilecek.

Slack'e interaktif ekran paylaşım özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

İş ekipleri için mesajlaşma servisi Slack'e interaktif ekran paylaşımı özelliği ekleniyor. Ekran paylaşım özelliği son güncelleme ile eklenmişti. Etkileşim özellikleri içerecek bir sonraki güncelleme ile birlikte paylaşılan ekranda ekip arkadaşları kendi imlecini kontrol edebilecek, yazı yazabilecek ve çizim yapabilecek.
Teamviewer, Skype benzeri uygulamalardaki ekran paylaşım özelliklerinden farklı olarak Slack, çoklu çalışma özellikleri içerecek. Örneğin tek ekran üzerinde her ekip arkadaşının kendi fare imleci görüntülenecek. Dileyen ekip arkadaşına imleç ile kontrol yetkisi verilecek veya engellenebilecek.

Kontrol yetkisi olmayan katılımcılar ekran üzerine geçici çizim yapabilecek ve belgelerdeki nesneleri vurgulayabilecek. Emojiler ile tepkiler yansıtılabilecek. Ekran paylaşımı esnasında diğer ekip arkadaşlarına sesli çağrı yapabilmek mümkün olacak.


Etkileşimli ekran paylaşım özelliği için Slack çağrısı esnasında "Share control of your screen" butonuna basmak yeterli olacak.

Bu Özellikler 1 Aralık'ta Kullanıma Sunulacak

Slack, iş grupları için ekran paylaşım uygulaması Screenhero'yu 2014 yılında satın aldı. Yaklaşık 3 yıllık süreçte Screenhero hero özelliklerinin Slack'e entegrasyonu tamamlandı. Etkileşimli ekran paylaşımı ve diğer Screenhero özelliklerini içeren güncelleme 1 Aralıkta yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim