Anlık Bildirim

Snapdragon 800 yongasetli Galaxy S4 Active doğrulandı

Snapdragon 800 yongasetli Galaxy S4 Active doğrulandı

Samsung'un Galaxy S4 amiral gemi modelini resmi olarak lanse etmesinin ardından kısa bir süre sonra resmiyete kavuşan Galaxy S4 Active, suya ve toza dayanıklılık sunmasıyla dikkat çekmekteydi.

Galaxy S4 modelinin Snapdragon 600 yongasetli LTE versiyonunu baz alan Galaxy S4 Active, hem 3G hem de 4G desteği ile global olarak satışa sunulmuştu. Galaxy S4 modelinin Snapdragon 800 yongasetli versiyonunun satışa sunulmasıyla Active versiyonu için de aynı şeyler dile getirilmeye başlandı.

Samsung dün itibariyle yenilenmiş Galaxy S4 Active modelinin kullanım kılavuzunu yayınladı ve dolayısıyla Snapdragon 800 yongasetini de doğrulamış oldu. Cihaz sadece LTE-Advanced ağlarıyla uyumlu olacak.

Bu bakımdan cihaza Snapdragon 800 yongasetli Galaxy S4 LTE-A modelinin Active versiyonu olarak bakılıyor. Modelde 5 inçlik Full HD LCD ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 2GB RAM, 2600mAh batarya, suya ve toza dayanıklılık şeklinde özellikler yer alıyor. Model ayrıca WiFi sertifikasyonundan da geçtiği için ortada bir şüphe de kalmamış oldu.

Galaxy S4 Active LTE-A modelinin ilk durağı her zamanki gibi Güney Kore olacak. Zira LTE-Advanced ağları bu ülkede kullanıma sunulmuş durumda. Yıl sonuna doğru bu altyapıyı kullanan Japonya gibi diğer ülkelere de dağıtılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1581 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim