Anlık Bildirim

Snapdragon 820'li Galaxy S7 modelleri artık root edilebiliyor

Samsung'un güncel tepe modeli Galaxy S7 ve S7 Edge'in Snapdragon 820 yongasetine sahip versiyonları için root yöntemi nihayet ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...
Galaxy S7 serisi ilk tanıtıldığı zaman kullanıcılar açılamayan bir bootloader kilidi ile karşılaşmış ve bu durum bazılarını mutsuz etmişti. Şu anda da durum geçerliliğini korurken, Snapdragon 820'ye sahip Galaxy S7 modelleri için root metodunun bulunduğu müjdesi geldi.
Detaya inmek gerekirse SM-G935A model numaralı AT&T versiyon Galaxy S7 Edge için bulunan metodun edge olmayan AT&T ve T-Mobile operatörü cihazlarında da çalıştığı bilgisi kullanıcı geri bildirimlerinde ortaya çıktı. Yöntemin Sprint ve Verizon cihazlarında da çalışması beklenirken bu konuda henüz bir geri bildirim gelmemiş durumda.
Root metodu özel bir Odin versiyonu aracılığıyla yüklenebilen özel olarak hazırlanmış boot dosyası aracılığıyla yapılıyor. Sisteme yapılan bir müdahale olması nedeniyle işlem sonrasında Knox ve Samsung Pay gibi özelliklerin devre dışı kalma ihtimali bulunuyor.
Bu root metodu şu an için yalnızca root erişimi sağlarken bazı kullanıcılar tarafından sorunsuz olarak belirtilip bazıları tarafından ise sorunlara neden olduğu söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim