Anlık Bildirim

Sony Playstation uygulaması Android ve iOS için resmiyet kazandı

Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden Sony, oyun dünyasına yön veren konsolu Playstation'ı mobil işletim işletim sistemli cihazlara taşıyacak olan ilk hamleyi resmileştirdi.

Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden Sony, oyun dünyasına yön veren konsolu Playstation'ı mobil işletim işletim sistemli cihazlara taşıyacak olan ilk hamleyi resmileştirdi. Sony Avrupa tarafından yayınlanan basın bildirisinde, kısa bir süre içinde yayınlanması beklenen 1.0 versiyonlu uygulama şimdilik sadece, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve Hollanda için yayınlanacak.

iOS ve Android'e Playstation uygulaması geliyor

Minimum işletim sistemi gereksinimleri iOS4 ve Android 1.6 olarak belirlenen Sony Playstation uygulaması ile kullanıcılar Playstation Network hesaplarını erişim sağlayıp, oyunlardan kazandıkları ödülleri (trophy) görüntüleyebilecek.

Bu özelliğinin dışında, Playstation 3, Playstation 2 ve PSP ile ilgili haberlere anında erişim sağlanabilecek.

Sony Playstation uygulaması ile görüntülediğiniz haberleri ve içerikleri anında Facebook, Twitter ve eposta yöntemiyle arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sony, Android ve iOS için hazırladığı uygulamanın bir sonraki versiyonu üzerinde çalışılmaya başlandığını ve çok daha fazla özelliğe sahip olacağını belirtiyor.

iOS ve Android'e Playstation uygulaması geliyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim