Anlık Bildirim

Spotify’a birlikte dinle özelliği geliyor

Çevrimiçi müzik servisi Spotify’a “Sosyal Dinleme” isminde yeni bir özellik geliyor. Arkadaşlarınızla ortak çalma listeleri oluşturup, eş zamanlı olarak aynı müziği dinleyebileceksiniz.
Spotify’a birlikte dinle özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Spotify, çevrimiçi müzik servisi dendiğinde ilk akla gelen platformlardan biri. Kullanıcılara sunduğu yeni özellikler de bunu sağlamasındaki en büyük etken. Firmanın şimdi de “Sosyal Dinleme” adında yeni bir özellik geliştirdiği ortaya çıktı.

Aynı anda müzik dinleyin

Yeni özellik sayesinde arkadaşlarınızla ortak çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca eş zamanlı olarak aynı müziği dinleme imkanınız da var. Arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için haberimiz içerisindeki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz Spotify kodunu kullanıyorsunuz. Arkadaşınızın kodunu telefonunuza okuttuktan sonra yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kısacası Spotfiy uygulamasına sosyalleşme odaklı yeni özellikler geleceğini söyleyebiliriz. Aslında Spotify’ın aynı anda müzik dinleme özelliğini Discord ile yapılan partnerlik anlaşmasında görmüştük. Tüm Discord kanalı aynı anda aynı müziği dinleyebiliyordu. Görünen o ki benzeri bir özellik arkadaşlar arasına da getirilecek.

Spotify’a birlikte dinle özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Özelliğin ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Haberimiz içerisindeki görüntüler Jane Manchun Wong ismindeki bir araştırmacı tarafından paylaşıldı. Gerekli testler yapıldıktan sonra firma yeni özelliği herkese açmayı veya geliştirmekten vazgeçmeyi seçebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim