Anlık Bildirim

Spotify bazı kullanıcılarla Neler Yeni özelliğini test etmeye başladı

Spotify üzerinde yeni çıkan şarkıları veya albümleri ilgiyle takip ediyorsanız Neler Yeni özelliği tam size göre. Artık takip ettiğiniz sanatçıların yeni eserlerini kolayca bulabileceksiniz.

Çevrim içi müzik dinleme sektörünün lideri konumunda olan ancak Apple Music tarafından sıkıştırılmaya devam eden Spotify, yeni özelliklerle kullanıcı etkileşimini arttırmaya çalışıyor. Test edilen son özellik Neler Yeni oldu.

Neler Yeni?

Genelde Spotify üzerinde yayınlanmış yeni eserlere ulaşabilmek için Haftalık Keşif veya Yeni Parça Radarı haricinde kullanıcıya önerilen yeni albümler listesine göz atmak gerekiyor. Bununla birlikte birkaç sayfa ilerlemek gerek ve üstelik kullanıcının müzik alışkanlıklarına tam hitap etmediği durumlar da oluyor.

Neler Yeni özelliği ise biraz daha zaman çizgisi kıvamında takip ettiğiniz veya hoşlandığınız sanatçıların yeni eserlerini sizin için sıralıyor. Daha kullanıcı odaklı öneriler sunduğu ifade edilen sekme böylece sürekli yeni parçalar arama külfetinden de dinleyicileri kurtarmış oluyor.

Henüz test aşamasında olduğu için Neler Yeni özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor ancak son haline kavuştuğu görülüyor. Bu bakımdan yakın zamanda platformdan yeni bir duyuru gelebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim