Anlık Bildirim

Star Wars : Uprising indirmeye sunuldu

Kabam, Disney ve Lucasfilm ortaklığında hazırlanan RPG aksiyon oyunu Star Wars : Uprising mobil platformlar için indirmeye sunuldu

Star Wars : Uprising oyunu Star Wars : Bölüm VI: Jedi'nin Dönüşü ile Star Wars : Güç Uyanıyor bölümleri arasında geçiyor. Aralık ayında vizyona girecek Star Wars : Güç Uyanıyor öncesinde serinin hayranları hikaye hakkında da bilgi edinmiş olacak. 

Oyundaki olaylar İmparator Palpatine'nin ölümünden sonra Anoat bölgesi, Hoth ve Cloud şehirlerinde geçiyor. Oyuncular Han Solo, Boba Fett, Smuggler, Bounty Hunter, Rebel Guerilla, Diplomat, Gambler gibi karakterleri seçebiliyor veya kendi karakterini oluşturabiliyor. Oyun uzak kamera açısından oynanıyor. 

Oyuncular karakterlerini çeşitli ekipman ve silahlarla donattıktan sonra görevlere doğru yol alıyor ve kendilerini geliştiriyor. Gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla bir ekip oluşturarak İmparatorluk'a karşı mücadele de verebiliyor. 

Grafikleri tatmin edici seviyede olan oyun Star Wars hayranlarını film öncesinde hikayeye ısındırmayı amaçlıyor. Ücretsiz olan oyunda çeşitli satın alma teklifleri mevcut. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim