Anlık Bildirim

Steve Wozniak: iPhone 7′de kulaklık girişinin kaldırılması insanları sinirlendirecek

iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin kaldıracağı yönündeki iddiaları değerlendiren Steve Wozniak, bu durumun birçok kişiyi sinirlendireceğini ve gıcık edeceğini söyledi.
Hatırlayacağınız gibi bugüne kadar ortaya çıkan sızıntı niteliğindeki fotoğraf ve videolarla birlikte iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin yer almayacağı, bunun yerine Lightning bağlantısının kullanılacağı kısmen netlik kazandı diyebiliriz. Kullanıcılar arasında yoğun bir tartışma ve fikir ayrılığı başlatan yeniliğe ilişkin bir eleştiri de Steve Wozniak’tan geldi.
Apple’ın kurucularından olan ve şirketin politikalarına yönelik cesur eleştirileriyle tanınan Steve Wozniak, katıldığı bir etkinlikte iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılacağı konusundaki düşüncelerini paylaştı. Bu kararı hayal kırıklığı olarak nitelendiren Wozniak, standart kulaklık girişinin kaldırılmasının birçok kişiyi sinirlendireceğini ve hatta gıcık edeceğini belirtti.
Woz ayrıca Apple'ın 3.5 mm kulaklıkların kullanılabilmesi için -her ne kadar satış politikası da olsa- dönüştürücü adaptörleri zorunlu hale getirmesini yanlış bir tercih olarak değerlendirdi. Kablosuz bağlantılar hakkında gelen bir soru üzerine otomobilde müzik dinlemek için kablolu bağlantıyı tercih ettiğini sözlerine ekleyen Wozniak, Bluetooth’u ve kablosuz bağlantıları sevmediğini dile getirdi. Tüm eleştirilerine rağmen Apple’ın geleceğe yönelik doğru hareket ettiğini söyleyen Steve Wozniak bakalım fikirlerinde haklı çıkacak mı...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8612 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, Steve Wozniak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim