Anlık Bildirim

Sword & Sworcery, 1.5 milyondan fazla kopya sattı

Sword & Sworcery, 1.5 milyondan fazla kopya sattı
Capybara Games, piksellerden oluşan macera oyunu Sword & Sworcery'nin satış detaylarını ortaya koyan bir infografik yayınladı.
İlk olarak 2011'in mart ayında iPad için yayınlandıktan sonra iPhone, Mac, Linux ve Android gibi platformlarda da varlığını gösteren yapım, 1.5 milyondan fazla kopya satmış. Toplam satışın 550 binden fazlasının sadece iOS platformunda gerçekleştiği bilgisi de infografinin ortaya koyduğu detaylar arasında yer alıyor.
Bağımsız yapımların dağıtım platformu olarak tanımlayabileceğimiz Humble Bundle'ın %34'lük bir payla en çok Sword & Sworcery satışını gerçekleştirdiği görülüyor. iOS platformu %33'lük bir payla Humble Bundle'ı takip ederken Google Play %5'lik bir payla yetiniyor. iOS platformundaki satışların %14'ü, Steam satışlarının %50'si Google Play satışlarının ise, %77'si oyun indirimde iken gerçekleşmiş durumda.
Sword & Sworcery'nin platform başına düşen net gelir yüzdesine baktığımızda ise, Capybara Games'e en çok geliri %55'lik payla iOS platformunun getirdiği görülüyor. iOS platformunu %19 ile Steam satışları takip ediyor. Google Play ise, bu başlık altında %5'lik bir payla yetiniyor.
%55'lik payla geliştiriciye en çok gelir sağlayan iOS platformunun bölgelere göre gelir dağılımına baktığımızda Amerika'nın %49'luk payla başı çektiği görülüyor. İngiltere'nin %9'luk Kanada'nın ise %7'lik bir paya sahip olduğu görülüyor. Amerika'yı %17'lik payla grafikte yer alamayan Avrupa ülkeleri takip ederken; oyunun diğer bölgelere göre, bir yıl gecikmeli yayınlandığı Japonya %7'lik bir payla dördüncü sırada yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3145 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, Linux ve
4 etiket daha steam mac iOS uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim