Anlık Bildirim

Tango, Road Riot adlı uygulama içi sosyal oyununu duyurdu

Tango, Road Riot adlı uygulama içi sosyal oyununu duyurdu

Mobil cihazlar ile birlikte WhatsApp, Tango, Skype gibi çevrimiçi iletişim araçları oldukça popüler oldu ve yüzmilyonlarca kullanıcı elde ettiler. Ancak geliştiriciler, iletişim haricinde kullanıcıyı uygulamada daha fazla tutacak yollar arıyorlar. Bunların başında ise sosyal oyunlar geliyor.

Uygulama içerisinde arkadaşlarınızla oynanabilen veya hesap bilgileri ile harici oyunlara girilerek skorların ve davetlerin arkadaş listeleriyle paylaşılabildiği sosyal oyunlar Line, WeChat gibi pek çok iletişim aracında mevcut durumda.

Tango da Haziran ayından bu yana kendi oyun platformunu 5 yapım ile sürdürüyor. Tango bu kez Road Riot adında kendi ekibi tarafından geliştirilen yeni bir oyunu duyurdu. Oyun bir yarış oyunu olmakla birlikte füzeler ateşleyerek rakipleri vurmak veya gelen füzelerden kaçınmak şeklinde aksiyon ögelerine sahip.

Oyunda skorlarınızı arkadaşlarınızla Tango üzerinde paylaşabilir, arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Oyunun Android versiyonu yayında iken, iOS versiyonu ise ay sonunda yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim