Anlık Bildirim

Tech Report sitesinin kurucusu AMD'ye geçiyor

Donanım dünyasında tecrübesi ile adını duyuran teknoloji sitelerinin, bir süre sonra teknoloji devlerine eleman transfer etmeye başladığını görüyoruz. AnandTech'den sonra sıra Tech Report'ta.

Teknoloji devlerinin zaman zaman farklı sektörlerde isim yapmış uzmanları kadrosuna katma yarışı içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu yarış artık internet sitelerine sıçramış durumda. Anandtech sitesinin kurucusunun Apple'a geçişinden sonra Tech Report sitesinin kurucusu da AMD'ye transfer oldu.

Scott Wasson, 1999 yılında Tech Report sitesini kurduğunda PC ve donanım dünyasından küçük haberler paylaşıyordu. Zamanla site, hem teknoloji haberleri veren hem de donanım incelemeleri yapan bir platforma dönüştü. Newegg, Asus, Corsair, Gigabyte, XFX ve OCZ gibi pek çok firma siteye sponsor oldu. Hatta Wasson, kare hızı tabanlı oyun performans testleri ile donanım dünyasında ün saldı. 

Wasson'un bu ünü onu AMD grafik teknolojileri grubu başkanı Raja Koduri'nin karşısına çıkardı. Koduri birkaç ay önce Wasson'un ekibine katılmasını ve kare hızı tabanlı oyun performans testleri konusunda tecrübelerini aktarmasını istedi. Wasson da bu nazik daveti geri çevirmedi ve gelecek yıldan itibaren AMD grafik teknolojileri grubunda çalışmaya başlayacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim