Anlık Bildirim

Tek bir kişinin geliştirdiği oyun: Bright Memory

İlk duyurusu 2017 yılında yapılan ve AAA görünümlü, ancak tek kişinin elinden çıkan aksiyon oyunu "Bright Memory" 12 Ocak'ta Steam platformunda erken erişime açılıyor.

İlk duyurusu 2017 yılında yapılan birinci şahıs aksiyon oyunu “Bright Memory”, Steam platformunda erken erişime 12 Ocak’ta açılacak.

Unreal 4 oyun motoru ile geliştirilen yapımı ilginç kılan husus ise oyunun tek bir kişi tarafından yapılıyor olması. Zeng Xiancheng adlı programcı tarafından geliştirilen ve ön gösterim olarak değerlendirebileceğimiz sürümde, oyunun ilk 1 saatlik bölümünü oynayabileceğiz. Oyun oynanış olarak Shadow Warrior serisini andırıyor. Dolayısıyla oyunda hem silah hem de kesici alet kullanabileceğiz. Ayrıca yeteneğimiz dahilindeki kombolarla düşmanlarımıza dünyayı dar etmek de elimizde.

2019 yılı içinde tamamlanması beklenen oyunun ilave 2 saatlik içerik sunacağı ve tam sürümde; daha çok silah, yeteneğe bağlı yeni hareketler (skill movements), etkileşimli infaz sahneleri ve fotoğraf modu gibi yenilikler görebileceğimiz ifade ediliyor. Oyuna ileride sanal gerçeklik seçeneğinin eklenmesi de bekleniyor.

Erken erişime açılacak oyun için henüz bir ücret belirlenmemiş. Belki de geliştirici ilk bölümü ücretsiz dağıtır. Son olarak sizleri oyunun birinci bölüm tanıtım videosu ile baş başa bırakıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10717 kez okundu.
20 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
3 etiket daha fps early access Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim