Anlık Bildirim

Tek kameralı iPhone XR, DXOMark'dan yüksek puan aldı

Teknoloji ile ilgilenenlerin yakından tanıdığı DXOMark, iPhone XR'ın kamerasını test etti. Fransız şirkete göre iPhone XR tek kameralı modeller içinde en iyi akıllı telefon.
Eğer teknoloji haberlerini yakından takip ediyorsanız, kesinlikle DXOMark adını biliyorsunuzdur. 2008 yılından bu yana akıllı telefon kamera ve objektifleri için bağımsız testler yapan DXOMark, Apple'ın geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu iPhone XR'a tam paun verdi.

Kamera yetenekleri ile tam puan aldı

iPhone XR, DXOMark skoruna göre fotoğrafın kralı değil ancak cihaz tek sensörlü akıllı telefonlar sıralamasında ilk sıraya oturmuş durumda. Yapılan fotoğraf değerlendirmelerinde 103 puan alan cihazın, iPhone XS serisine göre oldukça tatmin edici bir kamera performansı sunduğu belirtiliyor.
Video tarafında ise iPhone XR 96 puanlık skorla yine etkileyici bir başarıya imza atıyor. Genel olarak XR'ın, XS Max'e göre çok benzer bir video performansı sunduğu belirtilirken, mükemmel dinamik aralık, iyi renk oluşturma ve beyaz dengesinin oldukça tatmin edici seviyelerde olduğu ifade edilmiş. Ancak Fransız şirketin Google Pixel 3, OnePlus 6T ve Huawei Mate 20 Pro'yu test etmediğini ve ileride bu sıralamanın değişebileceğini de belirtmeden geçmeyelim. Detaylı incelemeyi kaynaktaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12966 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tes, dxomark ve
3 etiket daha kamera testi iphone xr Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim