Anlık Bildirim

Tesla, Volvo'nun kıdemli tasarımcısı Ian Kettle ile anlaştı

Tasarım tarafında elini güçlendirme arayışında olan Tesla, Volvo XC40'ın tasarımında büyük rol oynayan Ian Kettle ile anlaştı. Tesla'nın gelecek araçlarında yeni esintiler görmemiz mümkün görünüyor.

Tesla, Volvo'nun kıdemli tasarımcısı Ian Kettle ile anlaştı Tam Boyutta Gör
 

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, ürün gamındaki otomobilleri geliştirmek ve portföyüne yeni araçlar eklemek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Sahip olduğu/olacağı araçların tasarımı konusunda yeni bir bakış açısına ihtiyaç duyan şirketin Volvo’da görev yapan kıdemli bir tasarımcı ile el sıkıştığı öğrenildi.

Volvo XC40'ı tasarlayan ekibin başındaydı 

Tesla’nın Franz von Holzhausen önderliğindeki tasarım ekibine katıldığı belirtilen tasarımcının adı Ian Kettle. Daha önce Volvo’da çalışan Kettle, Avrupa’da Yılın Otomobili olarak seçilen XC40’ı tasarlayan ekibin başında bulunuyordu. Kıdemli tasarımcı şimdi de Tesla’nın üreteceği yeni araçlara kendi yorumunu katmaya hazırlanıyor. Ian Kettle, Anders Bell’den sonra Tesla’nın Volvo’dan transfer ettiği ikinci isim oldu.

Tesla, crossover olarak karşımıza çıkması beklenen Model Y’nin yanı sıra yeni nesil Roadster ve bir kamyonet üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin ayrıca 2021 yılında Model S ve Model X’in tasarımını yenileyeceği açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim