FIA onayını aldı bile
Electric GT Holdings Inc tarafından duyurulana göre, FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) Electric Production Car Series olarak adlandırılan Tesla odaklı yarış serisini resmi olarak onayladı. Bu yılın sonunda ilk kez start aldığında Model S P100D’nin yarış odaklı versiyonunu kullanan 20 rakip toplam 3 sıralama turu, 60km’lik bir gündüz yarışı, ve aynı mesafede bir akşam yarışında kıyasıya rekabet edecek. Ayrıca, ilk ikiye giren takımlar ve favoriler arasında seçilen iki takım drift yarışlarıyla ekstra puan toplayabilecek.
Daha hafif, daha hızlı
Söylenene göre yarış için hazırlanan araç stok modelden yaklaşık 500kg daha hafif olacak. Yapılan değişikliklerle 778hp güç ve 1,000Nm tork üretecek aracın 0-100km/s hızlanması da 2.1 saniyeye düşecek. Gerekli güvenlik ekipmanları ve aerodinamik malzemelerin yanı sıra araçta özel Pirelli lastikler, Alcon frenler, yarış süspansiyonu, ve özel kompozit gövde panelleri kullanıldı. Pil soğutma sisteminin geliştirilip geliştirilmediği ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.
Tesla modellerinin yarışını izlemek ne kadar heyecanlı olur bilinmez. Ancak, diğer üreticiler de birer birer dahil olmaya başladığında işin rengi değişebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Maket bunlar ya ne arabası uyanın alooo
akp ismini chpliler kullanıyor. onlar genelde ak partiliyim diyorlar. iyi partiye mhplilerin ip demesi gibi. gözüme katıldı tabirinde.
yok arkadaş ben bir hayal kurdum ama azıma mçtılar. şimdi 60 bini ne zaman verirler
para yatırdım ama onaylanmadı resmen fiyasko hayal kırıklığına uğradım akp liyim
Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)