Anlık Bildirim

The Wall Street Journal: Apple, televizyon tasarımlarını test etmeye başladı

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir habere göre Apple, iş ortaklarından Foxconn ve Sharp ile birlikte televizyon tasarımları için testlere başladı.

Yılın ortalarından bu yana Apple'ın televizyon üreteceği yönündeki dedikoduların gündeme gelirken, The Wall Street Journal'ın üretim zincirini kaynak gösterdiği haberinde; henüz işin başlangıç aşamasında olduğu ve televizyon projesinin henüz resmiyet kazanmadığı bildirildi. Ayrıca, üretimin hiç başlamayabileceğine de dikkat çekildi.

Yine haberde, Apple'ın önemli üretim ortaklarından Foxconn'un çatı şirketi Hon Hai'nin bu yılın başlarında büyük oranda Sharp hissesi ve şirketin Japonya'nın batısında yer alan Sakai'deki üretim merkezinin sahibi olduğu hatırlatılırken. Sakai'deki tesisin dünyadaki en ileri LCD üretimi yapan merkezlerden biri olduğu dile getirildi. Ayrıca, tesisin 60 inç ve üzeri televizyonların üretimi için oldukça uygun olduğu ve merkezin Vizio için de benzer ürünler ürettiği belirtildi.

Televizyon üretimi konusunda henüz Apple'dan resmi bir açıklama gelmese de, şirketin CEO'su Tim Cook'un geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda televizyon üretiminin yoğun ilgi gösterdikleri bir alan olduğunu ifade etmiş ve mevcut televizyonların teknolojik olarak geride kaldığını dile getirmişti. Apple'ın televizyon sektörüne olan bu merakının nasıl sonuçlanacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1345 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
foxconn, Apple TV ve
2 etiket daha sharp Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim