Anlık Bildirim

ThinkMarkets'in pazar analisti:"Bitcoin 100,000 dolar olabilir"

ThinkMarkets'in pazar analisti olan Naeem Aslam, yaptığı bir açıklamada, bir sonraki boğa piyasası sürecinde Bitcoin fiyatının 60,000 dolar ile 100,000 dolar arasında olabileceğini söyledi.
 ThinkMarkets'in baş pazar analisti Naeem Aslam, 24 Haziran'da verdiği röportajda Bitcoin'nin bir sonraki boğa piyasası sırasında 60.000 ile 100.000 dolar arasında bir yere vuracağını tahmin etti.


Aslam, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’nin birkaç hafta içinde 10.000 dolara vuracağını öngörmüştü. Bitcoin, 22 Haziran’da beş haneli fiyata başarıyla ulaştı ve son bir yıldaki rekor bir seviyesine ulaştı.

Aslam'a göre; şu an dikkat edilmesi gereken en önemli fiyat noktaları 20.000 dolar ve 50.000 dolar.


Aslam, “dijital altın” olarak adlandırılan Bitcoin'i altınla karşılaştırarak, riskten kaçınmanın aracı olarak Bitcoin'in kullanımı hakkında da konuştu. Devam eden ABD-Çin ticaret savaşı ile birlikte borsada bir güven eksikliği olduğunu ve son iki ayda, altının ve Bitcoin'in fiyatının gözle görülür şekilde yükseldiğini söyledi.

Aslam ayrıca, bu çeşitlendirilmiş varlıklardaki son zamanlardaki büyümenin en büyük itici gücü olarak Orta Doğu’daki huzursuzluğu ve hatta potansiyel bir savaşı işaret ediyor. Ayrıca Bitcoin'in, varlıklarını depolamak için güvenli bir liman olma ününe sahip olduğunu ve yatırımcıların önde gelen kriptodaki sermayelerini “park ettiğini” kanıtladığını da belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5144 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kripto, ticaret ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim