Anlık Bildirim
 
11 bit studios oyun yapımcıları arasında oyuncuların özellikle tanıdığı ender stüdyolardan. Bu bilinirlik boşuna değil tabi ki de. Firmanın yükselişiyle özdeşleştirebileceğimiz This War of Mine önümüzdeki 1 hafta boyunca Epic Store’da ücretsiz.
Oyunun konusu diğer savaş odaklı yapımlardan sivillere odaklanmasıyla ayrılıyor. Kasvetli havası ve etkileyici müzikleri ise sizi saatlerce oyunun atmosferinde tutmak için fazlasıyla başarılı. Bosna’daki savaş esnasında sivillerin yaşadığı zorluklar üzerinde kurulu strateji oyunu 2014 yılında piyasaya çıkmış, bir çok oyun inceleme ekibinden yüksek puanlar almıştı.

DLC'leri de bir o kadar başarılı 

Grafiksel açıdan çok fazla beklenti içerisinde değilim, güzel bir hikayesi oynanışı olsun diyorsanız oyun tam size göre. This War of Mine sonradan eklenen DLC’leriyle birlikte de indirime girdiğinde Steam’den alınabilir. Yaklaşık 5’er lira civarı bir fiyata elde edebileceğiniz içerikler de ana oyun kadar başarılı.
Bir diğer ücretsiz oyunsa Moonlighter. İş simülasyonu türündeki tek oyunculu oyun henüz geçtiğimiz yıl satışa sunulmuştu. Oyunun Metacritic puanı ise 74. Grafik açısından beklentilerinizi en düşük seviyeye getirmeden açmamanız ufak bir tavsiye olarak şurada dursun. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim