Anlık Bildirim

Threadripper için geliştirilen ASRock X399M Taichi anakart detaylandı

MicroATX sistemlerde AMD Ryzen Threadripper işlemcisi kullanılmasına imkân veren ASRock X399M Taichi anakart detaylanıyor. ASRock X399M Taichi özellikleri haberimizde.

CES 2018 fuarında görücüye çıkan ve AMD Ryzen Threadripper işlemcisi için microATX sistem kurmak isteyenleri heyecanlandıran ASRock X399M Taichi anakart firma tarafından detaylandırıldı.

ASRock X399M Taichi özellikleri

AMD Ryzen Threadripper işlemcisine yönelik ilk microATX anakart olma ünvanına da sahip olan ASRock X399M Taichi, önemli özelliklerle donatılmış. Sadece profesyoneller değil oyuncular için de ideal hale geliyor.

TR4 soketi kullanan anakart 8 katmanlı baskılı devre kartına sahip. 56 gramlık bakırdan oluşan 4 set iç katman dengeli sinyal izleme ve hız aşırtma için yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Böylece en üst seviye performans sunan DDR4 bellek modüllerine de destek veriyor.

Anakartın 11 fazlı voltaj düzenleme devresi enerjiyi bir adet 25-pinli ATX ve bir adet 8-pinli EPS 12V bağlantısından elde ediyor. Bağlantılar geleneksel anakartlardan farklı olarak iki ayrı kenara konumlandırılmış. Böylece daha iyi enerji dağıtım verimliliği ve düşük sıcaklıklara imkan tanınmış.

İki adet Ethernet bağlantısı Teamingfunction ile tek bir bağlantı gibi gösterilebiliyor. Bant genişliğini ikiye katlayan bu teknoloji daha etkili çevrim içi bağlantı sağlıyor. Ayrıca WiFi AC için br modül de var.

Dünyanın en hızlı PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 portları ile depolama hızları konusunda tereddüt yaşamayacağınız anakart bunların bir tanesini SATA3 6Gb/s ile de uyumlu hale getirmiş. RGB LED ile aydınlatma meraklılarını da unutmayan anakart 350$-400$ arası bir fiyatla satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim