Anlık Bildirim

Toshiba sunucular için en hızlı PCIe 4.0 SSD modelini duyurdu

Toshiba sunucular için PCIe 4.0 standardını temel alan en hızlı SSD modelini duyurdu. Toshiba CM6 SSD okuma hızlarında 6400MB/s seviyelerine kadar çıkabiliyor.

Computex 2019 fuarında PCIe 4.0 teknolojisini destekleyen Ryzen 3 işlemci serisinin duyurulması ile birlikte hızlı bir şekilde ürünlerde bu standardın benimsendiğini görüyoruz. Masaüstü sistemlerin ardından sunucular da PCIe 4.0 standardına kavuşuyor.

Toshiba CM6 özellikleri

Bu hafta bir etkinlik düzenleyen Toshiba sektörün en hızlı PCIe 4.0 SSD modelini tanıttı. Henüz sunucu tarafında PCIe 4.0 SSD görebilmek mümkün olmadığı için bir süre Toshiba bu ünvanı devam ettirecek gibi görünüyor.

Toshiba CM6 adını taşıyan SSD modeli yeni teknoloji sayesinde PCIe 4.0 x4 üzerinden 6400MB/s veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. Ayrıca NVMe 1.4 standardı sayesinde de verimliliği en üst seviyeye çıkarıyor.

2.5 inçlik formatta piyasaya sürülecek olan SSD modeli U.2 bağlantısına sahip. 800GB ile 30TB arasında kapasiteler sunan TOshiba CM6 ayrıca pek çok güvenlik yazılımı ile de destekliyor. Henüz Toshiba CM6 için bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim