Anlık Bildirim

Trafik cezalarına 2019'da zam yapılmayacak

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 2019'da trafik cezalarında zam yapılmayacağını ve köprü geçiş cezalarının affedileceğini açıkladı. Önemli gelişmenin detayları haberimizde...
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 2019'da trafik cezalarında zam yapılmayacağını açıkladı. Yani mevcut trafik cezaları yeni değerlendirme oranından muaf olacak. Muş, kendisinin de imzasının olduğu Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi hakkında gazetecilere bilgi verdi.
Grup Başkanvekili köprü geçiş cezalarının affedildiğini de söyledi. Aktarılan bilgiye göre 2 Kasım 2016 tarihinden, düzenlemenin yürürlüğe gireceği tarihe kadar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden, belirlenen tanımlar dışında yasaklı geçiş yapanlarla ilgili cezalara af getirildi.

Tebligatlar geç yapıldı

Mehmet Muş, 28 Şubat 2019 tarihine kadar başvurulması halinde, cezayı ödeyenlere geri ödeme yapılacağını da kaydetti. Köprü geçiş cezalarına af getirilmesinin nedeni hakkında da bilgilendirme yapıldı. Muş, tebligatların geç yapılması ve vatandaşın farkına varmaması nedeniyle cezaları affettiklerini ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9149 kez okundu.
37 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, araç ve
3 etiket daha zam 2019 trafik ceza
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim