Anlık Bildirim

Türk Telekom mobil internet paylaşımından ücret almayacak

Turkcell ve Vodafone'un hotspot açıklamalarının ardından Türk Telekom da açıklama yaptı ve mobil internet paylaşımından (hotspot) ücret talep etmeyeceğini duyurdu.

Türk Telekom mobil internet paylaşımından ücret almayacak Tam Boyutta Gör

Epey tartışmaya neden olan mobil internet paylaşımının ücretli olması konusunda Türk Telekom açıklama yaptı ve ücret almayacağını duyurdu. Böylelikle Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları daha önceden de olduğu gibi ücretsiz bir şekilde mobil internet paylaşımı (hotspot) özelliğini kullanabilecek.

Türk Telekom ve Vodafone’da kullanıcıları herhangi bir ek işlem ve ödeme yapmadan ‘mobil erişim noktası, ‘kişisel erişim noktası’ gibi isimlere sahip hotspot özelliğini kullanabilecek.

Turkcell kullanıcıları ise mobil internet paylaşımı özelliğini açtıklarında karşılaşacakları sayfaya ‘Hızlı Giriş’ teknolojisi ile giriş yaparak ücretsiz olarak kullanabilir.

Hızlı Giriş ile ücretsiz mobil internet paylaşımı nasıl yapılır?

iOS ve Android işletim sistemli cihazlarınızın ayarlar menüsünde bulunan 'mobil erişim noktası', 'kişisel erişim noktası' vb. özelliği aktif ettiğinizde karşınıza Turkcell'in bir web sayfası açılacak. Bu sayfaya 'Hızlı Giriş' teknolojisiyle yani telefon numaranız ile giriş yapacaksınız. Hızlı Giriş için onay butonuna basacaksınız. Bu sayede 'ücretsiz' bir şekilde internetizi paylaşmış olacaksınız.

Türk Telekom'un açıklaması:

"Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür
Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.
Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15440 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, hotspot ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim