Anlık Bildirim

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor

Turkcell Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veriyor. Bu kapsamda Turkcell kullanıcılarının interneti ikiye katlanıyor.

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na Turkcell de destek verdiğini duyurdu. Destek kapsamında Turkcell, kullanıcıların internet kullanımını ikiye katlayacak. Böylece yıl sonuna kadar kullanıcılar aynı fiyata iki kat daha fazla internet kullanabilecek.


Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ''Enflasyona eksi yönde katkı yapan tek sektör olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.'' ifadesini kullandı. ''Turkcell Türkiye için var; Türkiye olmadan Turkcell var olamaz.'' diyen Terzioğlu, Turkcell'in dijital altyapısını müşterilere açarak internet kullanımlarını ikiye katlayacağını vurguladı.


Kimler faydalanabilecek? 

Bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşteriler ve paketli faturasız aboneler kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca kampanyadan faydalanmak için 4.5G uyumlu SIM karta sahip olmak gerekiyor. Kullanıcılar Turkcell'in iletişim platformu BiP üzerinden kampanyaya katılabilecek. BiP uygulamasında keşfet bölümünde ''Enflasyonla Mücadele'' kanalını takip etmek kampanyaya katılmak için yeterli.


Kampanyaya katılan Turkcell kullanıcılarının internet paketleri ikiye katlanırken BiP, TV+, Dergilik, fizy ve lifebox’ta geçerli GB’lar da iki katına çıkacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
143339 kez okundu.
66 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim