Anlık Bildirim

Ufak boyutlarıyla dikkat çeken Micro-Phone, Indiegogo üzerinde destek arıyor

Kickstarter benzeri yapısı ile tanıdığımız Indiegogo üzerinde başlatılmış yeni projelerden Micro-Phone, kredi kartı kadar boyutları ile özellikle çocuklar için oldukça faydalı görünüyor.
Standart sim kartları ve 850/900/1800/1900 bantları üzerinden kullanılabilen Micro-Phone, Avustralya'da geliştirilip Çin'de üretiliyor. 54 x 85 x 5.5 mm boyutları ve 40 gram ağırlığı oldukça taşınabilir yapıda olan telefonun işletim sistemi belirtilmemiş olsa da, üzerinde 1.8-inç LCD ekran, hoparlör ve diğer klasik telefon tuşları yer alıyor. Diğer akıllı cep telefonlarına yüklenecek Micro-Phone + Locator isimli uygulama ile GSM sinyalleri üzerinden telefonun yerinin anlık olarak tespit edilmesine de imkan veren geliştiriciler, cihazın özellikle çocuklar ve acil durum kullanımları için tasarlandığını belirtiyorlar.
 
Ufak boyutlarıyla dikkat çeken Micro-Phone, Indiegogo üzerinde destek arıyor
Tam dolu batarya ile 21 gün kullanım ömrü sunduğu belirtilen ve yazılımsal olarak hesap makinesi, alarm, takvim, telefon rehberi ya da mesajlaşma gibi imkanlar sağlayan Micro-Phone, site üzerinde yapılacak 39$ (Basic) ya da 69$ (Yer belirleme sistemi dahil) bağışlar ile Ağustos ayında elde edilebiliyor.
Indiegogo üzerinde 50,000$ hedef ile başlayan proje, bitimine 32 gün kala 14,240$ bağış toplamış durumda. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1490 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
indiegogo, proje ve cep telefonu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim