Anlık Bildirim

Ünlü müzik grubu Massive Atack'tan iPhone uygulaması

Ünlü trip hop grubu Massive Attack, yeni şarkılarını, geliştirdikleri iPhone uygulaması üzerinden yayınladı. Fantom adlı bu uygulamayla, kullanıcılar şarkıları farklı şekillerde remiksleyebiliyor.
Avangart rock'ın önemli temsilcileri arasında yer alan ünlü trip hop grubu Massive Attack, deneysel çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.  2010 yılında yayınlanan Heligoland albümünden bu yana büyük ölçüde sessiz kalan İngiliz grup, geçtiğimiz günlerde 4 yeni şarkı yayınladı. Yeni şarkılarının çıkışı için alışılagelmişin dışında bir yol izleyen grup, şarkıları, geliştirdikleri iPhone uygulaması Fantom üzerinden yayınladı.
App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen Fantom uygulaması, Massive Attack'ın yeni şarkıları Dead Editors, Ritual Spirit, Voodoo in My Blood ve Take It There'i barındırıyor. Uygulama üzerinden şarkıların tam hali dinlenemiyor, ancak bunun yerine, iPhone kullanıcıları şarkıları kendi zevklerine göre remiksleyip, yeniden düzenleyebiliyor. 
 
Ünlü müzik grubu Massive Atack'tan iPhone uygulaması
Massive Attack'ın kurucu üyelerinden  Robert Del Naja'nın da parçası olduğu bir ekip tarafından geliştirilen Fantom, "çevresel faktörleri göz önüne alarak şarkıları farklı şekillerde remiksleyen, algısal bir müzik oynatıcı" olarak lanse ediliyor. Uygulama; mekan, zaman, hareket, kalp atışı ve kameranın hareketleri gibi unsurları değerlendirerek özgün remiksler oluşturuyor ve sürekli gelişen bir müzik deneyimi sunuyor.
Fantom sayesinde elde edilen birbirinden ilginç sesli ve görüntülü klipler, isteğe bağlı olarak kaydedilebiliyor veya çeşitli sosyal medya araçları üzerinden paylaşılabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim