Anlık Bildirim

Valerian filminden önce oyununu oynayın

Vizyona girecek Valerian and the City of a Thousand Planets filmini merakla bekliyorsanız yeni oyunu sizi biraz teselli edebilir. Valerian: City of Alpha indirmeye sunuldu.

Artık bir gelenek haline gelen filmlerin mobil oyun versiyonlarını hazırlama trendi Valerian ile devam ediyor. Valerian and the City of a Thousand Planets filmi vizyona girmeden önce Valerian: City of Alpha adındaki mobil oyunu indirmeye sunuldu.

 

Valerian evreninde Alpha şehrini en iyisi haline getirmek için verdiğiniz mücadeleyi konu edinen oyun, film ile benzer unsurları barındırıyor. Bununla birlikte aksiyon unsurlarından uzak durulmuş. Daha çok strateji ve metin tabanlı bir ilerleyiş benimsenmiş.

 

Oyunda filonuzu ve tayfanızı oluşturarak çevredeki gezegenleri keşfetmeye çalışıyorsunuz. Keşifler esnasında yeni madenler buluyor veya tanıştığımız yabancı ırkların teknolojilerini diplomasi yoluyla elde etmeye çalışıyorsunuz. Oyunun geneli metin tabanlı seçenekler ile ilerliyor.

 

Valerian filminden önce oyununu oynayın Tam Boyutta Gör

Valerian and the City of a Thousand Planets filmini merak edenler için iyi bir alternatif olan oyun, aksiyon meraklılarını pek cezbetmeyebilir. Oyun ücretsiz.

 
 
Valerian: City of Alpha: Google Play II App Store

 

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim